2012. március 3., szombat

Previously on marmegIndo

Na szóval, ami eddig történt:

Utazás
Vettünk jegyeket, ügyesen, Qatar airways, imádom. Márc. 31-én indulunk, ápr. 23-án indulunk haza. Úgy emlékszem. Egyszer már változtatták az indulás dátumát, és nem szóltak róla, úgyhogy résen kell lenni. A jelenlegi tervek szerint egy kicsit bővítjük az eddigi célpontok listáját, és elmegyünk Balin és Gilin kívül Floresre és Komodora is. Ezen sokat lendít, hogy Kiss Csabi cronullai szörfös, és a bőnyi búcsú réme bemutatott egy barátjának, aki Balin lakik (!!) és Floresen épít egy katolikus iskolát (!!). Neki viszünk majd kb. öt kiló magyaros finomságot. :) Az a gyanúm, hogy ez a mozzanat még érdekesebbé fogja tenni az útunkat...

Búvárkodás
Mivel Bali és Gili és Komodo is a világ legérdekesebb búvár színhelyei közé tartoznak, elhatároztam, hogy búvárkodni is fogok. De nem akartam egy hetet eltökölni ott a vizsgával (minden nap szörf nélkül Balin olyan, mintha meghalnék egy kicsit), úgyhogy regisztráltam egy online búvár tanfolyamra a PADI honlapján. Igen, nem csak szörfözni lehet az interneten, hanem búvárkodni is! ;) Nagyon egyszerű a dolog, tanácsolhatom mindenkinek: ugyanaz az eLearning alkalmazás, mint a PwC-nél, érthető, sok vizsgával, hogy meg is maradjon a tudás. Aztán jövő hétvégén megyek az Aquaworldbe a medencés merüléseket megcsinálni egy régi barátom búvárklubjával, a Dugong club-bal. Így Gilin már csak a nyílt vízi vizsgákat kell letenni.

Szörf
Egy nappal korábban indulunk, mint a Rigler family 2012-es szörftábora, és pont aznap, amikor a VIP szörftábor indul, szóval úgy tűnik, sok régi ismerőssel fogunk találkozni (és a szokásos módon sok újjal is).

Na, ennyi kb. :) Se gyógyszerek, se oltások, se fix terv, se szállás nincs elrendezve. És jól is van ez így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése