2012. április 18., szerda

Gyorsjelentés

A blog kicsit le van maradva, úgyhogy nyomok egy gyors helyzetjelentést:
Flores után voltunk egy napot Lombokon, hármat Gilin, aztán utazgattunk két napig Balin, azóta itt vagyunk Balanganon. Az elmúlt 3-4 napot betegen töltöttük, tegnap meg ma azért én még szörföztem, mert az gyógyít. Az a duva, hogy tényleg. Kicsit nehéz reggel fél 6-kor kelni, és motorozni egy háromnegyed órát,majd belemerülni a hűvös vízbe úgy, hogy minden csontom és szalagom fáj a betegségtől. Reggelente ugyanis Uluwatu van. Ja, és porrá vagyok égve. Két hetet megúsztam, aztán tegnapelőtt elkapott. Na mindgye. Szóval toljuk Ulut, kb. minden reggel, még akár egy képet is kirakok valamikor, bár elég lelombozó, hogy milyen amatőr módon szörfözöm. :( Az alapok ugyan javulnak, de épp emiatt egy csomó dolgot újra kell tanulnom.
Van még 4 nap szörfözni, de abból 2 nap állítólag valami monstrum jön, úgyhogy lehet hogy az kimarad. Amúgy napközben pihengetünk, kajálunk, igyekszünk meggyógyulni. Ja, és ugyanúgy, mint tavaly egy George Michael válogatás megy a medence partján egész nap. Szó szerint egész nap, minden nap. Amióta itt ülök, azt hiszem harmadszorra kezdődik újra! :) Elég rossz lehet annak, aki utálja...
Na folytatom majd az eseményeket, mert megjavult a gépem, bár nem túl nagy a motivációm. Szóval lehet hogy mégse. Na majd kiderül. Cső.
Na egy bónuszképet csak:

Motorparkoló - érdemes odafigyelni, hova rakod le a bringát!

4 megjegyzés:

  1. ki van a "toljuk ulut"-ban rajtad kivül?

    VálaszTörlés
  2. Elfogyott Mókuska napkréme, mi??? :)

    VálaszTörlés
  3. Amúgy tényleg el! :))) A másik két ember: Miki és Zsóka, bár ma egyedül mentem ki...

    VálaszTörlés
  4. basszus zarand! vihettel volna igazan többet belöle!!! egyedül??????? te ALLAT!!!!!!!! :D :D :D

    VálaszTörlés